Kære Læser
I denne uge er lovforslaget om genindførelse af medarbejdeaktier vedtaget. Desuden er der kommet nyt styresignal om fastsættelse af grundlaget for ejendomsværdiskat for ejendomme beliggende i udlandet for indkomståret 2015. Endelige er der kommet en række afgørelser, herunder ikke-offentliggjorte kendelse vedrørende skattefri befordringsgodtgørelse.
God læselyst
Flemming L. Bach
Artikler og interessante links
Skattebegunstiget tildeling af medarbejderaktier genopstår
Udgifter til parkering og skattefri befordringsgodtgørelse
Skat
Lempelse for skat ved arbejde i udlandet
Nyt om skatteregler for medarbejderaktier
Ny afgørelse om skattefri rejsegodtgørelse og hjemmekontor
Rusland fortsætter processen med at indføre BEPS initiativer
Sidste frist for indskud på etablerings- og iværksætterkonto er fredag den 13. maj
Styresignaler
Fastsættelse af grundlaget for ejendomsværdiskat for ejendomme beliggende i udlandet for indkomståret 2015
Bindende svar
A/B-model - for lav årlig opskrivning af den forlods udbytteret
Hjælpende og forberedende karakter - eksportleder ansat i Danmark
Kooperationsbeskatning ikke opretholdt
Anpartsselskabs flytning af ledelsen til Spanien
Skattekredit - udviklingsomkostninger
Virksomhedsordningen - overdragelse med succession
Udbytte - Videreudlodning - Begrænset skattepligt
Afgørelser
Klage vedrørende fastsættelse af fradrag for forbedringer i andelsboligforening samt anmodning om genoptagelse af omberegnet grundværdi.
Klage vedrørende genoptagelse af grundværdiansættelse.
Domme
Selvstændig virksomhed - franchise - regning og risiko - ikke overdraget
Skattepligt til Danmark - fraflyttere - sommerhus
Omgørelse afvist - dispositioner - ikke klart lagt frem
Subjektiv skattepligt - fraflytning - udlandsophold over 180 dage
Skattepligtig indtægt - agent - polske virksomheder - provision - overførsel til privat konto
Ikke offentliggjorte afgørelser
Nyt fra Folketinget
Vedtagne lovforslag
Nye dokumenter vedrørende lovforslag
Nye dokumenter vedrørende almindelig del
SELECT * FROM Appeller WHERE(([SkatteraadChanged] >= '20160509' AND [SkatteraadChanged] <= '20160515') OR ([LSRChanged] >= '20160509' AND [LSRChanged] <= '20160515') OR ([ByretChanged] >= '20160509' AND [ByretChanged] <= '20160515') OR ([LandsretChanged] >= '20160509' AND [LandsretChanged] <= '20160515') OR ([HojesteretChanged] >= '20160509' AND [HojesteretChanged] <= '20160515')) ORDER BY AppelId DESC
Dato | Angivelse | Periode |
17-05-2016 | Lønsumsafgift i 2016 | Metode 2 (april 2016) |
Bech-BruunSkattebegunstiget tildeling af medarbejderaktier genopstår Folketinget har den 12. maj 2016 vedtaget lovforslag L149B om genindførsel af reglerne om medarbejderaktier. Den nye bestemmelse, der indsættes i ligningslovens § 7P, finder anvendelse på aftaler om tildeling, der bliver indgået efter den 1. juli 2016. |
DeloitteUdgifter til parkering og skattefri befordringsgodtgørelse Kan det være rigtigt, at en medarbejder ikke kan få dækket erhvervsmæssige udgifter til parkering, hvis der samtidig udbetales skattefri befordringsgodtgørelse for erhvervsmæssig kørsel i egen bil? |
DeloitteFolketinget har den 12. maj 2016 vedtaget et lovforslag om skattebegunstigelse af individuelle medarbejderaktieordninger. Den vedtagne bestemmelse i Ligningslovens § 7 P svarer i det væsentligste til den tidligere medarbejderaktieordning omfattet af Ligningslovens § 7 H. |
PwCLempelse for skat ved arbejde i udlandet Betalt transporttid mellem arbejdsplads i udlandet og hjemmet i Danmark udelukker ikke anvendelse af ligningslovens § 33 A |
PwCNyt om skatteregler for medarbejderaktier Folketinget har den 12. maj 2016 vedtaget lovforslaget (L 149 B), der (gen)indfører særregler for beskatning af medarbejderaktier. Den vedtagne lovtekst er i hovedtræk lig med det forslag, der blev fremsat i marts, og nedenstående opsummering af reglernes indhold er således stort set uændret i forhold til, hvad vi tidligere har oplyst om. |
PwCNy afgørelse om skattefri rejsegodtgørelse og hjemmekontor En medarbejder, der arbejdede fra hjemmekontor, men jævnligt rejste til arbejdsgiverens kontor, hvor der også var en kontorplads, kunne ikke få skattefrie rejsegodtgørelser. |
PwCRusland fortsætter processen med at indføre BEPS initiativer Det russiske Finansministerium har for nylig sendt et lovforslag om indførelse af regler for land for land-rapportering i Rusland i offentlig høring. Kravene er i det store og hele i overensstemmelse med OECD’s anbefalinger for Base Erosion and Profit Shifting (BEPS) initiativet. |
SEGESSidste frist for indskud på etablerings- og iværksætterkonto er fredag den 13. maj Hvis du vil være selvstændig landmand, bør du overveje at indskyde på etablerings- eller iværksætterkonto. |
Vedrører: Ejendomsværdiskatteloven
Meddelelsen indeholder ajourførte oplysninger om salg af fast ejendom i de enkelte lande, som kan anvendes ved opgørelsen af grundlaget for ejendomsværdiskat for udenlandske ejendomme i 2015. Det drejer sig om det svenske indeks for fritidshuse, indekstal fra OECD, Danmarks Statistiks prisindeks for sommerhuse samt afstandsprocenten for 2015.
Vedrører: Aktieavancebeskatningsloven § 1
Skatterådet kunne ikke bekræfte, at en investering i et nyt selskab ved brug af en A/B-model med forlods udbytte ikke vil have skattemæssige konsekvenser for parterne. Ud fra det oplyste i sagen var det ikke muligt at bekræfte, at den anvendte opskrivning af den forlods udbytteret svarede til hvad en uafhængig part ville kræve i afkast.
Vedrører: Lovbekendtgørelse nr. 680 af 20. maj 2015
Skatterådet bekræfter, at A GmbH & Co KG (spørger) ikke får fast driftssted i Danmark i henhold selskabsskattelovens § 2, stk. 1, litra a og artikel 5 i den dansk - tyske dobbeltbeskatningsoverenskomst. Skatterådet finder, at eksportlederens private bopæl udgør et "forretningssted", der er til disposition for spørger, og at aktiviteterne for spørger anses for at være "fast" i tidsmæssig forstand. Det er imidlertid Skatterådets opfattelse, at eksportlederens aktiviteter i Danmark for spørger efter en samlet konkret vurdering anses for at være af forberedende og hjælpende karakter. Der er primært lagt vægt på, at 80 % af eksportlederens arbejde udføres uden for Danmark, at arbejdsopgaverne primært knytter sig til kunder uden for Danmark og at kontakten til danske kunder ikke indebærer nogen forhandlingsposition.
Vedrører: Selskabsskatteloven § 1, stk. 1, nr. 3
Skatterådet kan ikke bekræfte, at A kan fastholde sin kooperationsbeskatning med den nuværende selskabskonstruktion, hvor der sker udlejning af fast ejendom til selskabets 100 pct. ejede datterselskab B, og hvor A udfører administrationsopgaver for B.
Vedrører: Selskabsskatteloven § 1 og § 5, stk. 7. Aktieavancebeskatningsloven § 4 A, stk. 1 og 2. Kildeskatteloven § 65, stk. 4. Ligningsloven § 16 A, stk. 1, stk. 2, nr. 1, og stk. 3, nr. 1 Selskabsskatteloven § 2, stk. 1, litra c, og stk. 3
Skatterådet bekræftede, at A ApS' danske skattepligt ophørte på tidspunktet for flytning af ledelsen og af selskabets hjemsted fra Danmark til Spanien. Skatterådet bekræftede desuden, at A ApS skattemæssigt ville blive anset for at være likvideret i Danmark, såfremt A ApS' skattepligt til Danmark ophørte. På et spørgsmål om, hvorvidt det kunne bekræftes, at A S.A. eller aktionærerne i A. S.A. ikke var begrænset skattepligtige til Danmark af likvidationsprovenu i forbindelse med A ApS' skattemæssige likvidation, idet likvidationsprovenuet skulle behandles efter reglerne i aktieavancebeskatningsloven, jf. ligningslovens § 16 A, stk. 3, nr. 1, svarede Skatterådet "Ja".
Vedrører: Ligningsloven § 8 B og § 8 X
Skatterådet bekræftede, at spørger kunne anvende skattekreditordningen efter ligningslovens § 8 X til at tilbagesøge skatteværdien af underskud vedrørende udviklingsomkostninger.
Vedrører: Virksomhedsskatteloven § 1 og § 5. Kildeskatteloven § 33 C og § 33 D
Spørger påtænkte at overdrage sin landbrugsejendom med succession efter kildeskattelovens § 33 C til sit barnebarn.
Skatterådet kunne bekræfte, at den del af berigtigelsen, der bestod i en gave fra spørger, skulle anses som en hævning i spørgers virksomhedsordning. Skatterådet kunne endvidere bekræfte, at en passivpost beregnet efter kildeskattelovens § 33 D, ikke skulle anses som en hævning.
Skatterådet kunne ikke bekræfte, at der ikke ud over gavebeløbet stort 536.700 kr. var beløb i forbindelse med berigtigelsen af den samlede købesum på 10.891.000 kr., der skulle betragtes som en hævning i virksomhedsordningen for spørger.
Således ville følgende dele af berigtigelsen ligeledes skulle anses hævet i virksomhedsordningen: Sælgerfinansiering i form af udstedelse af rente- og afdragsfrie gældsbreve Købers indrømmelse af beboelsesret til sælger og hustru.
Herudover skulle sælgers betaling af omkostninger i forbindelse med købers hjemtagelse af nye realkreditlån anses for en hævning i virksomhedsordningen.
Vedrører: Selskabsskatteloven § 2, stk. 1, litra c. Kildeskatteloven § 2. Aktieavancebeskatningsloven §§ 4 A og C
Skatterådet kan ikke bekræfte, at Selskab A, de aktionærer i Selskab A, der skattemæssigt er hjemmehørende i EU/EØS/DBO-land eller Selskab B ikke er begrænset skattepligtige, jf. selskabsskattelovens § 2, stk. 1, litra c, af (deres del af) udbytte udloddet fra Selskab C.
Skatterådet lægger vægt på, at pengene konkret er videreudloddet af Selskab A til de bagvedliggende ejere, og at der foreligger misbrug, da det x-landske holdingselskab anvendes til at opnå overenskomstmæssige fordele, således at de med-investorer/porteføljeaktionærer, som Selskab D investerer på vegne af, opnår uhensigtsmæssige skattemæssige fordele og derved undgår kildeskat i Danmark.
Skatterådet bekræfter, at Selskab D ikke er begrænset skattepligtig, selskabsskattelovens § 2, stk. 1, litra c, af deres del af udbytte udloddet fra Selskab C.
Hertil lægger Skatterådet vægt på, at Selskab D er et børsnoteret selskab, og at Selskab D er noteret på Y Stock Exchange.
Vedrører: Dagældende skatteforvaltningslovs § 33, stk. 2. Dagældende vurderingslovs § 17 og § 18. Vurderingslovens § 5, § 13, stk. 1, § 33, stk. 16-18
Landsskatteretten fandt ikke, at betingelserne for genoptagelse i henhold til dagældende skatteforvaltningslovs § 33, stk. 2 var opfyldt, idet anmodningen om genoptagelse af den omberegnede grundværdi først var modtaget i SKAT den 22. december 2011. Ansættelsen af den omberegnede grundværdi i henhold til vurderingslovens § 33, stk. 16-18 ansås ikke at have en nær sammenhæng med ansættelserne efter vurderingslovens § 5.
Vedrører: Dagældende skatteforvaltningslovs § 33, stk. 2. Vurderingslovens § 5, § 6, 1. pkt., § 13, stk. 1, § 16 og § 39, stk. 3
Uanset at oplysningerne vedrørende ekstrafundering var fremsat inden SKAT traf afgørelse i en verserende genoptagelsessag, fandt Landsskatteretten at der ikke var grundlag for et pålæg om genoptagelse af grundværdiansættelsen for 2004. Oplysningerne ansås således ikke at kunne begrunde en ændring af grundværdiansættelsen for 2004.
Vedrører: Momslovens § 3, stk. 1. Statsskatteloven § 4 og 6
Sagen drejede sig om, hvorvidt sagsøgerne kunne foretage afskrivninger og fratrække underskud i anledning af en påbegyndt franchise virksomhed. Franchise virksomheden skulle overtage driften af et autoværksted fra et selskab.
Retten fandt - baseret på en lang række konkrete omstændigheder - at sagsøgerne ikke reelt havde drevet erhvervsmæssig franchise virksomhed for egen regning og risiko i den pågældende periode.
På den baggrund blev Skatteministeriet frifundet.
Vedrører: Kildeskatteloven § 1
Sagsøgerne havde i januar 2003 meldt flytning til Schweiz. På tidspunktet for fraflytningen havde sagsøgerne et sommerhus i Danmark. Endvidere havde de i januar 2002 erhvervet en projektlejlighed i Danmark, som var indflytningsklar i marts 2003.
Efter en samlet vurdering fandt byretten, at sagsøgerne ikke havde opgivet deres skattemæssige bopæl i Danmark, og at de i indkomstårene 2003-2007 var skattepligtige til Danmark. Byretten lagde særligt vægt på, at sagsøgerne få måneder efter de havde meldt adresse til Schweiz faktisk rådede over lejligheden i Danmark. Samtidig fandt retten, at sommerhuset var egnet til helårsbenyttelse, og ligeledes var blevet anvendt på denne måde. Byretten tillagde det endvidere betydning, at sagsøgerne allerede i december 2004 erhvervede en større villa i Danmark, som ved den senere flytning til Danmark i 2007 blev deres bolig.
Hertil kom endvidere, at den ene af sagsøgerne havde erhvervsmæssige aktiviteter i Danmark, ligesom sagsøgerne også havde børn og børnebørn i Danmark.
Byretten fandt også, at der var adgang til ekstraordinær genoptagelse af sagsøgernes skatteansættelse for indkomstårene 2003-2006, idet skattemyndighederne først i efteråret 2010 blev bekendt med omstændighederne omkring brugen af sommerhuset og det præcise tidspunkt for erhvervelsen af projektlejligheden. Skatteministeriet blev herefter frifundet.
Vedrører: Skatteforvaltningsloven § 29, stk. 1, nr. 3
Sagen angik, hvorvidt betingelserne for omgørelse i skatteforvaltningslovens § 29 var opfyldt.
Det var ubestridt, at den disposition, der ønskedes omgjort - overdragelse af et varelager til et amerikansk selskab ejet af skatteyderen- ikke var blevet selvangivet.
Uanset at skatteyderen ikke havde forsøgt at skjule overdragelsen, og uanset at avancen fra efterfølgende salg fra varelageret blev selvangivet for en anden virksomhed ejet af skatteyderen, fandt retten, at dispositionen ikke havde været lagt klart frem for skattemyndighederne fra begyndelsen. Betingelsen i skatteforvaltningslovens § 29, stk. 1, nr. 3, var derfor ikke opfyldt.
Det kunne ikke føre til et andet resultat, at skatteyderen var i en vildfarelse om sine dispositioner, eller at skatteyderen efterfølgende fremsendte oplysninger om overdragelsen til skattemyndighederne på skattemyndighedernes forespørgsel.
Skatteministeriet blev herefter frifundet.
Vedrører: Kildeskatteloven § 1, stk. 1, nr. 1
Spørgsmålet i sagen var, om en skattepligtig havde godtgjort, at han havde opgivet sin bopæl i Danmark ved at opholde sig i Kina og Ungarn i ca. 7 1/2 måned, og at han derfor ikke var skattepligtig til Danmark i denne periode.
Den skattepligtige henviste til, at han havde opholdt sig i udlandet i mere end 180 dage, og at han ikke havde haft rådighed over en bolig i Danmark.
Retten fandt, at den skattepligtige ikke havde godtgjort, at han i den ca. 7 1/2 måneder lange periode havde opgivet sin bopæl i Danmark, og at den skattepligtige derfor også i denne periode var fuldt skattepligtig til Danmark.
Skatteministeriet blev herefter frifundet.
Vedrører: Statsskattelovens § 4
Sagen drejede sig om, hvorvidt et beløb på 650.000 kr., der var overført til skatteyderens bankkonto fra to polske virksomheder, skulle medregnes som en del af hendes skattepligtige indkomst for indkomståret 2001. For indkomståret 1999 havde skatteyderen vedrørende samme faktiske forhold anlagt sag ved domstolene. I denne sag fandt Højesteret i U.2010.415/2H ( SKM2010.70.HR ), at beløbet fra de polske virksomheder var skattepligtig indkomst for skatteyderen.
I nærværende sag fandt byretten, at beløbet for indkomståret 2001 også udgjorde skattepligtig indkomst. Således havde skatteyderen ikke ved den fremlagte bogføring og de i øvrigt fremlagte bilag løftet sin bevisbyrde for, at hun ikke var skattepligtig af det opgjorte beløb.
Skatteministeriet blev herefter frifundet.
Journalnr: 13/0167024
Arbejdsmarkedsbidrag og A-skat
Klagen vedrører ikke indeholdt arbejdsmarkedsbidrag og A-skat. Landsskatteretten faststår af afgørelsen ikke er ugyldig og klager er omfattet af indeholdelsespligt.
Afsagt: 16-03-2016
Journalnr: 14/0235205
Fradrag for befordring
Klagen vedrører nægtet fradrag for befordring jf. LL § 9 D. Landsskatteretten godkender fradraget.
Afsagt: 07-04-2016
Journalnr: 14/3510671
Fradrag for renteudgifter
Der klages over, at SKAT ikke har godkendt fradrag for renteudgifter. Landsskatteretten stadfæster afgørelsen.
Afsagt: 01-03-2016
Journalnr: 15/3123902
Fradrag for renteudgifter
Klagen vedrører nægtet fradrag for renteudgifter. Landsskatteretten stadfæster afgørelsen.
Afsagt: 06-04-2016
Journalnr: 13/0193829
National Insurance Contributions
Klagen vedrører nægtet fradrag for National Insurance Contributions betalt til Storbritannien, jf. ligningslovens § 8M, stk. 2. Landsskatteretten godkender fradrag.
Afsagt: 08-04-2016
Journalnr: 13/6636095
Skat af befordringsgodtgørelse
Klagen vedrører beskatning af befordringsgodtgørelse. Landsskatteretten stadfæster afgørelsen.
Afsagt: 30-03-2016
Journalnr: 13/6636786
Skat af befordringsgodtgørelse
Klagen vedrører beskatning af befordringsgodtgørelse. Landsskatteretten stadfæster afgørelsen.
Afsagt: 30-03-2016
Journalnr: 13/6636885
Skat af befordringsgodtgørelse
Klagen vedrører beskatning af befordringsgodtgørelse. Landsskatteretten nedsætter forhøjelsen til nul.
Afsagt: 30-03-2016
Journalnr: 13/6636951
Skat af befordringsgodtgørelse
Klagen vedrører beskatning af befordringsgodtgørelse. Landsskatteretten nedsætter forhøjelsen.
Afsagt: 30-03-2016
Journalnr: 13/6636986
Skat af befordringsgodtgørelse
Klagen vedrører beskatning af befordringsgodtgørelse. Landsskatteretten stadfæster afgørelsen.
Afsagt: 30-03-2016
Journalnr: 13/6637019
Skat af befordringsgodtgørelse
Klagen vedrører beskatning af befordringsgodtgørelse. Landsskatteretten stadfæster afgørelsen.
Afsagt: 30-03-2016
Journalnr: 13/6637220
Skat af befordringsgodtgørelse
Klagen vedrører beskatning af befordringsgodtgørelse. Landsskatteretten stadfæster afgørelsen.
Afsagt: 30-03-2016
Journalnr: 13/6637249
Skat af befordringsgodtgørelse
Klagen vedrører beskatning af befordringsgodtgørelse. Landsskatteretten stadfæster afgørelsen.
Afsagt: 30-03-2016
Journalnr: 13/6637417
Skat af befordringsgodtgørelse
Klagen vedrører beskatning af befordringsgodtgørelse. Landsskatteretten stadfæster afgørelsen.
Afsagt: 30-03-2016
Journalnr: 13/6637485
Skat af befordringsgodtgørelse
Klagen vedrører beskatning af befordringsgodtgørelse. Landsskatteretten stadfæster afgørelsen.
Afsagt: 30-03-2016
Journalnr: 13/6637612
Skat af befordringsgodtgørelse
Klagen vedrører beskatning af befordringsgodtgørelse. Landsskatteretten stadfæster afgørelsen.
Afsagt: 30-03-2016
Journalnr: 13/6637688
Skat af befordringsgodtgørelse
Klagen vedrører beskatning af befordringsgodtgørelse. Landsskatteretten nedsætter forhøjelsen.
Afsagt: 30-03-2016
Journalnr: 13/6637748
Skat af befordringsgodtgørelse
Klagen vedrører beskatning af befordringsgodtgørelse. Landsskatteretten stadfæster afgørelsen.
Afsagt: 30-03-2016
Journalnr: 13/6637889
Skat af befordringsgodtgørelse
Klagen vedrører beskatning af befordringsgodtgørelse. Landsskatteretten nedsætter forhøjelsen til nul.
Afsagt: 30-03-2016
Journalnr: 13/6637967
Skat af befordringsgodtgørelse
Klagen vedrører beskatning af befordringsgodtgørelse. Landsskatteretten stadfæster afgørelsen.
Afsagt: 30-03-2016
Journalnr: 13/6638028
Skat af befordringsgodtgørelse
Klagen vedrører beskatning af befordringsgodtgørelse. Landsskatteretten nedsætter forhøjelsen til nul.
Afsagt: 30-03-2016
Journalnr: 13/6638091
Skat af befordringsgodtgørelse
Klagen vedrører beskatning af befordringsgodtgørelse. Landsskatteretten stadfæster afgørelsen.
Afsagt: 30-03-2016
Journalnr: 13/6638252
Skat af befordringsgodtgørelse
Klagen vedrører beskatning af befordringsgodtgørelse. Landsskatteretten stadfæster afgørelsen.
Afsagt: 30-03-2016
Journalnr: 13/6638321
Skat af befordringsgodtgørelse
Klagen vedrører beskatning af befordringsgodtgørelse. Landsskatteretten stadfæster afgørelsen.
Afsagt: 30-03-2016
Journalnr: 13/6638596
Skat af befordringsgodtgørelse
Klagen vedrører beskatning af befordringsgodtgørelse. Landsskatteretten stadfæster afgørelsen.
Afsagt: 30-03-2016
Journalnr: 13/6638659
Skat af befordringsgodtgørelse
Klagen vedrører beskatning af befordringsgodtgørelse. Landsskatteretten nedsætter forhøjelsen til nul.
Afsagt: 30-03-2016
Journalnr: 13/6638755
Skat af befordringsgodtgørelse
Klagen vedrører beskatning af befordringsgodtgørelse. Landsskatteretten stadfæster afgørelsen.
Afsagt: 30-03-2016
Journalnr: 12/0270246
Skat af fri bil og maskeret udlodning
Klagen vedrører beskatning af værdi af fri bil og maskeret udlodning. Landsskatteretten stadfæster afgørelsen.
Afsagt: 18-03-2016
Journalnr: 14/3248819
Sømandsfradrag
Sagen vedrører klage over et bindende svar om sømandsfradrag i henhold til søfolksskattelovens § 3, stk. 1. Landsskatteretten stadfæster afgørelsen.
Afsagt: 14-03-2016
Journalnr: 14/0036356
Ekstraordinær genoptagelse af skatteansættelsen
Klagen vedrører nægtet ekstraordinær genoptagelse af skatteansættelsen. Landsskatteretten stadfæster afgørelsen.
Afsagt: 04-04-2016
Journalnr: 15/2024497
Eftergivelse af gæld
SKAT har ikke imødekommet klagerens anmodning om hel eller delvis eftergivelse af den offentlige gæld. Landsskatteretten stadfæster afgørelsen.
Afsagt: 05-04-2016
Bilag 11 |
Bilag 12 |
Bilag 13 |
Bilag 14 |
Bilag 17 |
Spm. 25 |
Spm. 26 |
Spm. 27 |
Spm. 28 | Spm. om kommentar til henvendelsen af 12/5-16 fra Dansk Aktionærforening, til skatteministeren |
Spm. 29 | Spm. om kommentar til henvendelsen af 10/5-16 fra Investeringsfondsbranchen, til skatteministeren |
Spm. 30 |
Spm. 31 | Spm. om kommentar til henvendelsen af 13/5-16 fra Ernst & Young, til skatteministeren |
Bilag 10 |
Spm. 5 | Spm. om kommentar til henvendelsen af 3/5-16 fra Kromann Reumert, til skatteministeren |
Spm. 6 |
Spm. 7 |
Spm. 8 |
Spm. 9 |
Bilag 10 |
Bilag 11 |
Spm. 5 | Spm. om kommentar til henvendelsen af 3/5-16 fra Kromann Reumert, til skatteministeren |
Spm. 6 |
Spm. 7 |
Spm. 8 |
Spm. 9 |
Spm. 10 | Spm. om kommentar til henvendelsen af 10/5-16 fra Kromann Reumert, til skatteministeren |
Bilag 10 |
Bilag 11 |
Bilag 12 |
Spm. 5 | Spm. om kommentar til henvendelsen af 3/5-16 fra Kromann Reumert, til skatteministeren |
Spm. 6 |
Spm. 7 |
Spm. 8 |
Spm. 9 |
Spm. 10 | Spm. om kommentar til henvendelsen af 10/5-16 fra Kromann Reumert, til skatteministeren |
Bilag 4 |
Spm. 1 |
Spm. 2 |
Spm. 3 |
Spm. 4 |
Spm. 5 |
Spm. 6 |
Spm. 7 |
Spm. 8 |
Spm. 9 |
Spm. 10 |
Spm. 11 |
Spm. 12 |
Spm. 13 |
Bilag 194 |
Bilag 195 | 1. udkast til beretning om svindel med refusion af udbytteskat |
Spm. 345 |
Spm. 346 |
Spm. 347 |
Spm. 354 |
Spm. 363 |
Spm. 364 |
Spm. 365 |
Spm. 366 |
Spm. 367 |
Spm. 368 |
Spm. 369 |
Spm. 370 |
Spm. 389 |
Spm. 392 |
Spm. 426 |
Spm. 439 |
Spm. 441 |
Spm. 442 |
Spm. 444 |
Spm. 445 |
Spm. 446 |
Spm. 447 |
Spm. 448 |
Spm. 453 |
Spm. 456 |
Spm. 458 |
Spm. 459 | Spm. om ministerens talepapir fra samrådet den 7/4-16 om udbytteskat, til skatteministeren Svar |
Spm. S 1068 |
Spm. AA |